OVER TEETITAN

De tee is de plek op de golfbaan waar de eerste slag voor de hole wordt gespeeld. Hier start het spel voor de golfer, maar ons proces begint al veel eerder. Waar veel golfbanen een dresscode hebben of een bepaalde uitstraling op prijs stellen, wordt er nog te weinig aandacht geschonken aan hoe deze dresscode tot stand komt. Waar wordt de kleding voor deze uitstraling geproduceerd en wie betaalt de prijs hiervoor?

TeeTitan staat voor kracht, duurzaamheid, eerlijke productie en hoge kwaliteit. Hoewel ons proces start voordat jij bij de tee klaarstaat, hebben wij hetzelfde doel als alle golfers: Aim For Green!

tee titan golf

Wie is TeeTitan?

Achter het merk TeeTitan staat Leandro van Kuijk. Een ambitieuze eind-twintiger die hoopt een verschil te kunnen maken. Hij heeft dit merk opgericht met een duidelijke visie, namelijk meer aandacht aan het milieu en eerlijke productie van kleding. Leandro gelooft erin dat de multinationals dit ook gemakkelijk na kunnen streven, maar dat er nog niet voldoende druk vanuit de maatschappij is om deze veranderingen door te voeren. Het vergt moed om anders te zijn dan de grote vissen in de vijver, maar als niemand het voortouw neemt zijn er straks geen vissen meer om te vangen uit de zee! Laten we samen het goede voorbeeld geven.

TeeTitan Golf Heritage

Productie

TeeTitan staat voor kracht, maar waar blijkt dit uit? TeeTitan gaat voorop in de strijd voor een plasticvrije- en eerlijke kledingindustrie voor de golfsport. Veel sportmerken verkopen nog altijd golfkleding van polyester. Dit materiaal zorgt voor een hoog comfortgehalte voor de golfer, maar het comfort voor het klimaat wordt hierdoor weggecijferd. TeeTitan wil anders zijn en gaat de strijd aan met de vervuilende en oneerlijke golfkledingindustrie. Strijd jij (als titaan) mee?

Prod. vierkant 7

Duurzaam

Waarom is duurzaamheid tegenwoordig zo belangrijk? Wij leren steeds meer over de effecten van het leven van de mensheid op onze aardbol en de resultaten liegen er niet om. Het klimaat verandert en zorgt voor extreme weersomstandigheden over de gehele wereld. We kunnen niet langer onze ogen sluiten voor dit wereldwijde en levensbedreigende probleem. We kunnen meer doen om dit tegen te gaan.

Hoe doen we dit? Door bewuste keuzes te maken. Bewuste keuzes wat betreft materialen, productie, verscheping en kwaliteit. Kleding hoort niet alleen eerlijk geproduceerd te worden, maar moet ook lang meegaan. En dat hoeft echt niet complex of saai te zijn. Dat bewijzen wij met alle liefde.

Prod. vierkant 2

Eerlijk

Eerlijke kleding willen we allemaal, maar toch kopen we het niet altijd. Inmiddels zijn er verschillende bedrijven die met behulp van een eerlijke productieketen kleding verkopen, en het aantal bedrijven groeit nog altijd.

Een eerlijke productieketen houdt in dat iedere schakel niet alleen een eerlijk loon ontvangt voor zijn of haar inspanningen, maar ook werk kan leveren onder goede werkomstandigheden. Daarnaast wilt TeeTItan dat haar kleding gemaakt wordt zonder illegaal kinderarbeid, zodat jij als golfer je zelfverzekerd kan voelen in onze kleding.

Prod. vierkant 6

Kwaliteit

Kracht, duurzaam en eerlijk zijn de drie peilers welke leiden tot de hoogste kwaliteit van onze kleding. TeeTitan biedt enkel de hoogste kwaliteit kleding, zodat jij je op of naast de golfbaan kunt richten op de green. Met onze slim-fit comfort en performance poloshirts straal jij – net als TeeTitan – kracht uit.

TTG P1-5 (2)

TeeTitan - Aim for green

Winkelwagen