FAQ

Heb je vragen? Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via info@teetitangolf.nl of het contactformulier.

PRODUCTIE

De producten van TeeTitan worden geproduceerd in Portugal. De productiefaciliteit voldoet aan alle eisen van de Europese Unie op het gebied van arbeidsomstandigheden. Dit betekent dat de medewerkers een eerlijk loon krijgen, er geen kinderarbeid plaatsvindt en dat de medewerkers niet uitgebuit worden. Tot slot heeft onze productiepartner duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan, dus stoten ze zo min mogelijk CO²-uit, recyclen ze waar mogelijk en zuiveren ze het gebruikte water zodat er geen chemicaliën vrij komen in het rioolwater.

Om van de geteelde katoen een comfortabele stof te maken dient de stof chemisch bewerkt te worden. Dit geldt ook voor de houtpulp welke verwerkt wordt tot Tencel® modal. Omdat deze productieprocessen in een ‘closed loop’-omgeving plaatsvinden, worden de chemicaliën uit het water gefilterd en hergebruikt.  Het water wat na het proces vrijkomt is meerdere malen uitvoerig gefilterd en dit zorgt ervoor dat er geen chemicaliën meer aanwezig zijn.

Daar zeggen wij volmondig “JA!” op. We zijn trots dat de biologische katoen gecertificeerd is met het GOTS® (Global Organic Textile Standard) -keurmerk. Dit keurmerk controleert niet alleen op de duurzaamheid waarmee de katoen geteeld wordt, maar ook op de arbeidsomstandigheden.

De Tencel® modal-stof en kurken knopen zijn geaccrediteerd met het FSC® (Forest Stewardship Council) -keurmerk. Dit betekent dat deze afkomstig zijn van duurzaam gegroeide bomen. Deze bomen worden duurzaam beheerd en dit leidt tot een biologische kringloop van materialen.

BESTELLEN EN VERZENDEN

Wanneer de iDEAL-betaalmethode niet werkt, kan je altijd contact opnemen met ons om je bestelling alsnog te plaatsen. Wij geven zo snel mogelijk antwoord en zullen je de factuur toesturen inclusief een ordernummer. Zodra de betaling bij ons binnen is, versturen we je bestelling naar het door jou opgegeven adres.

De gebruikelijke verzendtijd voor binnenlandse bestellingen duurt 1 tot 2 werkdagen. Na het verzenden van de bestelling ontvang je per mail een Track en Trace-code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Voor buitenlandse bestellingen kan de levering tot 10 werkdagen duren. Ook hierbij ontvang je na verzending een Track en Trace-code, zodat je jouw bestelling kunt volgen.

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je direct een automatische mail met jouw ordernummer en factuur. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check dan je spam-mailbox.

Heb je de mail ook niet in je spam-mailbox kunnen vinden, mail ons dan via info@teetitangolf.com. Dan helpen we jou graag verder.

RETOURNEREN

Op de pagina Bestellen en retour vind je hoe je de bestelling kan retourneren. Op deze pagina vind je ook het retourformulier. Vul het retourformulier in en mail ons deze toe. Dan zorgen we ervoor dat dit zo snel mogelijk verwerkt wordt.

Het verwerken van retouren kan enkele dagen duren. Om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen, betalen we binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending het verschuldigde bedrag aan je terug.

De verzendkosten voor retourzendingen vergoeden wij niet. Wij vergoeden enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten.

Winkelwagen