BESTELLEN EN RETOURNEREN

Bestellen

Bestellen kan altijd en overal, eenvoudig op onze website. Mocht je toch vragen hebben over de stof, de pasvorm of het bestelproces, neem dan contact met ons op. Dit kan via info@teetitangolf.nl.

Weet je niet welke maat je moet bestellen? Raadpleeg dan onze maattabel.

Betalen

Het betalen van je bestelling gaat makkelijk en snel via iDEAL. Deze betaalmogelijkheid is geschikt voor nagenoeg iedere bank. Mocht het toch niet lukken, neem dan contact met ons op. Dan helpen we je graag verder.

Wil je een B2B-bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.                                                                                                  Alle bedragen op onze website zijn inclusief 21% btw.

 

Tee-Titan-392

CO² en verzending

De verzending van jouw pakketje is voor ons weer een kans om te bewijzen dat we samen kunnen strijden voor een duurzame economie. Door zorgvuldig een verzendpartner uit te kiezen, houden we de CO²-uitstoot per bezorging nauwlettend in de gaten.

We proberen onze pakketjes zo veel mogelijk passend te maken voor de brievenbus, zodat je niet thuis hoeft te zijn wanneer het bezorgd wordt. Dit kan zomaar een extra bezorgronde schelen, waardoor er minder CO2-uitstoot nodig is voor jouw TeeTitan bestelling.

 

Prod. vierkant 3

Kosten en levertijd

Verzending in Nederland kost € 3,95 en is gratis vanaf een bestelwaarde van € 125,-. Na het plaatsen van jouw bestelling duurt het 1 tot 3 werkdagen voordat het pakketje bij jou thuis is. Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je via de e-mail een Track & Trace-code om je bestelling te kunnen volgen.

Voor bestellingen uit andere Europese landen is de verzending ook gratis vanaf een bestelwaarde van € 125,-. Voor bestellingen tot € 125,- bedragen de verzendkosten € 7,50 in Europese landen. Voor bestellingen die verzonden dienen te worden buiten Europa zijn de verzendkosten gratis vanaf € 150,-. Verzendkosten kunnen verschillen per land. De prijzen hiervan worden weergegeven wanneer je het product bestelt. De levertijd voor buitenlandse bestellingen kan variëren van 1 tot 10 werkdagen.

 

Tee-Titan-492

Retourneren en ruilen

Je aankoop retourneren of ruilen? Dat kan natuurlijk. We maken dit proces zo eenvoudig mogelijk, wat betekent dat we je willen vragen het online retour-formulier in te vullen en aan ons te mailen. Het formulier vind je hier.

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen nadat je bestelling bij jou bezorgd is. Mochten er duidelijke gebruikssporen op het product zitten, dan zullen we contact met je opnemen. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor verloren of vertraagde pakketjes. Zorg er daarom voor dat je altijd een Track en Trace-code vermeld op het retour-formulier. Nadat de retour gecontroleerd is, maken wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen naar je over. De verzendkosten voor de retourverzending zijn voor eigen rekening en vergoeden wij niet. Wij gaan ervan uit dat jij een bewuste keuze maakt terwijl je een bestelling plaatst. Om onnodig retourneren (en hierdoor de druk op het klimaat niet te verergeren) te voorkomen hebben wij er daarom voor gekozen om de retourkosten niet te vergoeden.

Retourbestellingen kunnen opgestuurd worden naar:

Tee-Titan-242

TeeTitan
Botterstraat 34
2162 LA Lisse
Nederland

Winkelwagen